bed and breakfast 'T Prieeltje

Hartelijk welkom bij Bed & Breakfast 'T Prieeltje. Met open armen ontvangen we je in Diepenbeek, hartje Limburg, midden in het groen, en op een boogscheut van Hasselt en Bokrijk. Door onze rustige en groene ligging kan je genieten van de prachtige natuur, van rustige wandelwegen en kronkelende fietsroutes, of van een gezellig weekendje shoppen.

'T Prieeltje beschikt over 2 comfortabele tweepersoonskamers met eigen sanitair, TV en internetaansluiting. Als gast van ons familiaal gastenverblijf kan je gebruik maken van de tuin, en ook het prieeltje is toegankelijk. We beschikken over een veilige parking en fietsenstalling.

Op onze website vind je meer informatie over ons gastenverblijf, waarom je zeker naar Diepenbeek moet komen en een foto-impressie van de kamers en het verblijf. Heb je nog een vraag, of wens je te reserveren, laat ons dan zeker iets weten!

Onze Limburgse gastvrijheid kijkt uit naar jouw bezoekje!

U vindt ons ook terug op www.kamersmetontbijt.be, www.belgie-vakantiehuis.be, en www.bedandbreakfast.be.


Dat onze gasten ervan genieten, bewijst deze mooie powerpoint die we van Frans en Monique ontvingen. Zij verbleven hier enkele dagen, en gingen onder andere fietsen in het bloesemrijke Limburg. Ze lieten ons toe de presentatie op de site op te nemen, waarvoor dank!

Visueel achtergrond ornament